PRVI ZBOR

PRVI ZBOR
19. 9. 2019 Matic Lesjak

Vsi člani Društva tabornikov rodu Močvirski tulipani ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite na taborniškem dnevu, v soboto, 19. oktobra 2019. Dan bomo pričeli s prvim zborom našega rodu v novem taborniškem letu, nadaljevali bomo z občnim zborom, po njem pa se skupaj odpravili v center Ljubljane, kjer bo potekala Fotoorientacija. Zberemo se ob 8. uri na igrišču Osnovne šole Vič, Tržaška 74. Ne pozabite taborniškega kroja in rutke.

Prvi zbor

KDAJ:  19. 10. 2019 ob 8.00

Prvi zbor je dogodek, s katerim bomo še uradno naznanili začetek novega taborniškega leta. Otvorili ga bosta načelnica in starešina rodu s pozdravom in predstavitvijo novih ter starih vodov. Nekaj časa bomo namenili druženju, se odigrali kakšno igro in obudili spomine na letno taborjenje. 

 

Občni zbor

KDAJ: 19. 10. 2019 ob 8.20

Občni zbor je letno zborovanje vseh članov društva, kjer pregledamo preteklo delovanje rodu, razrešimo staro in sprejmemo novo vodstvo. Predstavili bomo tudi načrt za tekoče taborniško leto.

DNEVNI RED

  1. Pozdrav, nagovor
  2. Izvolitev delovnega predsedstva, pregled dnevnega reda
  3. Delo v preteklem letu s poročilom članov rodove uprave
  4. Načrt dela za tekoče leto
  5. Razrešitev dosedanjega vodstva in izvolitev novega vodstva
  6. Razno

 

ODHOD NA FOTOORIENTACIJO

KDAJ: 19. 10. 2019 ob 9.00

Fotoorientacija je orientacijsko tekmovanje vseh ljubljanskih tabornikov. S pomočjo fotografij bomo po vodih raziskovali mesto, opravljali zabavne naloge in se preizkusili v različnih taborniških veščinah. Fotoorientacija je namenjena vsem starostnim skupinam. Več informacij in prijavnico boste kmalu prejeli pri svojem vodniku.