MČ Vesela srečanja 2018

MČ Vesela srečanja 2018
9. 12. 2018 Matic Lesjak

Tradicionalna Vesela srečanja medvedkov in čebelic, ki so potekala v soboto 24. novembra, so našim mlajšim udeležencem tudi letos ponudila dan poln zabave in druženja.

Na poti na Osnovno šolo Poljane nas je pospremilo mrzlo zimsko jutro in nebo, ki je kazalo na dež, a to ni ustavilo našega vznemirjenja pred obetajočim se dnevom. Že ob vstopu skozi vrata je bilo moč začutiti prijateljsko energijo, katero lahko v prostor prinesejo le taborniki.

Letošnje delavnice so,tako kot vsakič, če ne še bolj, navduševale, in še preden smo si dodobra uspeli ogledati zemljevid šole, so me otroci že vlekli vsak  k svoji delavnici. Na katerokoli dejavnost smo zašli,vedno nas je pozdravil nasmejan obraz, in tudi če si na aktivnost nismo želeli, in smo se zanjo odločili samo zato, ker tam v tistem trenutku pač ni bilo gneče, smo se na koncu na vsaki od njih izjemno zabavali.

Po izrazih in mnenjih članov, s katerimi sem se srečanj udeležila jaz, lahko brez dvoma trdim, da so se na dogodku izjemno zabavali, čeprav nas je v zadnji uri že malce mučila lakota in utrujenost.

Letošnja Vesela srečanja so se mi zdela dobro izvedena, delavnice pa zanimive in zabavne. Zagotovo že vsi komaj čakamo na naslednje leto, da se jih zopet udeležimo.