PP TABOR 2019

Končno je po nekaj letih pred nami spet močvirski PP tabor, ki je namenjen vsem vodnikom, pomočnikom in vsem ostalim PPjem, RRjem in grčam. Tabor bo potekal med 8. 7. 2019 in 12. 7. 2019 v  Podbeli (na letošnjem tabornem prostoru).

Z našim druženjem bomo pričeli v ponedeljek, 8. 7. 2019, po odhodu GGjev in MČjev (ob 15:00), uradni del (program) pa se začne v torek, ob 8:00. Tabor zaključimo v petek, v  poznih popoldanskih  urah, ko bomo v skladišče na Viču zložili še zadnjo taborniško opremo. Prevoz iz tabora do Ljubljane je zagotovljen.

Naših pet dni bo zabavnih, družabnih, poučnih, kreativnih in pustolovskih. Program vam bo omogočal veliko druženja z ostalimi Močvirci in grajenja na naši pripadnosti, velik del programa pa bo namenjen  tudi uresničevanju lastnih interesnih področij ter participaciji.

Tekom tabora bodo potekale štiri različne jutranje delavnice  (fotografiranje, kuhanje, ustvarjanje z blagom in glasbeno ustvarjanje), izmed katerih boste lahko obiskovali le eno. Tretji dan bo nekoliko bolj adrenalinski, saj boste izbirali med štirimi aktivnostmi (paintball, rafting, pohodništvo in canyoning (soteskanje)). Zaradi visoke cene raftinga in canyoninga boste morali tist, ki boste izbrali eno izmed  teh dveh delavnic, doplačati dodatnih 15€. Prav tako pa vam tabor ponuja obilico možnosti, da nam predstavite svoje interesne dejavnosti in hobije.  Svoj program lahko tako predstavite v IG-jih ali pa kot meditacijo (več informacij o tem najdete v prijavnici).

 

PRIJAVE in CENA TABORA:

Cena tabora:

·        50€/osebo za člane našega rodu

·        90€/osebo za nečlane

Doplačilo za rafting ali soteskanje znaša še dodatnih  15€.

 

PODATKI ZA PLAČILO

Plačilo nakažete na naš račun:

TRR

SI56 0208 3001 8701 966

BIC

LJBASI2X

PREJEMNIK

rod Močvirski tulipani, Tržaška 74, 1000 Ljubljana

SKLIC

SI00  25-rodova_številka_člana

NAMEN

PPTabor – ime_priimek_člana

Rodova_številka_člana  je ista številka, s katero ste plačevali tudi članarino. Zanjo se lahko obrnete na PP načelnico:

Eva Pirnovar  051-246-255

Prosimo da se sklica in namena držite, saj drugače prihaja do zapletov.

Če se želite tabora udeležiti, se prijavite najkasneje do 22. 6. 2019, prijava je veljavna le ob plačilu tabornine in ob oddani pristopni izjavi, ki jo najdete na spletni strani.

 

PRIJAVNICA: