NOVI ČLANI

POSTANI DEL TABORNIŠKE DRUŽINE

 

★Spoštovani starši,
dosegli smo maksimalno število prijav, vendar svoje otroke še vedno lahko prijavite. Prijave bodo šle na našo čakalno listo. V primeru, da se sprosti mesto v vodu, vas bomo kontaktirali.
 

Te zanima kako izgleda taborjenje v naravi, kjer s prijatelji spoznavaš nove kraje? Bi se rad naučil kako se orientirati sredi gozda? Ali pa doživeti pravi taborniški ogenj ob zvokih kitare?

Potem se prijavi, in postani del taborniške zgodbe, kot član rodu Močvirski tulipani!

V društvo sprejemamo člane, ki obiskujejo vsaj 2. razred osnovne šole. Mlajših članov zaradi programa, ki ga izvajamo, ne sprejemamo.

Za starše otrok, ki se nam želijo pridružiti, organiziramo informativen sestanek. Na sestanku starši spoznajo vodnike, se dogovorijo za termine vodovih srečanj in prejmejo članske liste. Takrat smo vam na voljo tudi za vsa vprašanja. Termin za sestanek vam bomo sporočili na vaš email naslov, ko bodo prijave zaključene.

Če imate kakšno vprašanje, se obrnite na našo načelnico Sašo (040/771-468).

 

ČAS IN NAČIN VPISA

Vpisi potekajo v drugi polovici septembra oziroma v prvi polovici oktobra, ko na šolah organiziramo propagandne dneve. Na šolah, ki jih pokrivamo (Vič Tržaška, Vič Abramova, Vrhovci, Bičevje), izobesimo tudi plakat z informacijami o vpisu.

Staršem otrok, ki se nam želijo pridružiti, organiziramo informativen sestanek. Tam starši spoznajo vodnike, se dogovorijo za termine vodovih srečanj in prejmejo članske liste. Na sestanku smo vam na voljo tudi za vsa vprašanja.

Starejši člani (člani, ki obiskujejo vsaj 3. razred osnovne šole), ki se želijo pridružiti našemu rodu, morajo o prostem mestu vprašati vodnika voda ustrezno starih članov.

Članarina

Članarino lahko poravnate z nakazilom zneska na transakcijski račun društva ali v gotovini. Podatki o računu:

IBAN: SI56 0208 3001 8701 966
Naziv: Društvo tabornikov rod Močvirski tulipani
Naslov: Tržaška 74, 1000 Ljubljana
Sklic: SI00 članska_številka_člana (če je nima – sklic SI 99)
Namen: Članarina Ime Priimek

Ob začetku novega šolskega leta boste člani, ki ste bili člani društva v preteklem letu, po pošti prejeli UPN nalog, na katerem bo pisal sklic člana (številka na ZTS izkaznici).
V vsakem primeru prosimo, da  v namen plačila vpišete “Članarina – Ime Priimek člana“.

Članski list

Članske liste člani prejmejo pri vodnikih na vodovih srečanjih ali jih prenesete in natisnete s spodnje povezave (povezava še pride). Ob začetku novega šolskega leta boste člani, ki ste bili člani društva v preteklem letu, članski list prejeli po pošti. Podpisan članski list predajte vodniku na vodovem srečanju ali po pošti pošljite na naslov društva:

DT rod Močvirski tulipani
Tržaška 74
1000 Ljubljana

Članstvo v DT RMT

Pogoji

Članstvo v Društvu tabornikov rod Močvirski tulipani se obnavlja vsako leto posebej. Za potrditev članstva je potrebno:

  • Oddati članski list
  • Plačati članarino

Brez pogojev se član ne sme udeleževati rodovih aktivnosti (vodova srečanja, akcije in ostali dogodki).