NOVI ČLANI

POSTANI DEL TABORNIŠKE DRUŽINE

 

Te zanima kako izgleda taborjenje v naravi, kjer s prijatelji spoznavaš nove kraje? Bi se rad naučil kako se orientirati sredi gozda? Ali pa doživeti pravi taborniški ogenj ob zvokih kitare?

Potem se prijavi, in postani del taborniške zgodbe, kot član rodu Močvirski tulipani!

V društvo sprejemamo člane, ki obiskujejo vsaj 2. razred osnovne šole. Mlajših članov zaradi programa, ki ga izvajamo, ne sprejemamo.

Za starše otrok, ki se nam želijo pridružiti, organiziramo informativen sestanek. Na sestanku starši spoznajo vodnike, se dogovorijo za termine vodovih srečanj . Takrat smo vam na voljo tudi za vsa vprašanja. Termin za sestanek vam bomo sporočili na vaš email naslov, ko bodo prijave zaključene.

 

 

V letu 2022/22 odpiramo nove skupine le za 2. in 3. razrede, v primeru želje po vpisu drugih starosti ali kakršnih koli vprašanj pišite na: info@mocvirc.si

ČAS IN NAČIN VPISA

Vpisi potekajo v drugi polovici septembra oziroma v prvi polovici oktobra, ko na šolah organiziramo promocijske dneve. Na šolah, ki jih pokrivamo (Vič Tržaška, Vič Abramova, Vrhovci, Bičevje), izobesimo tudi plakat z informacijami o vpisu.

Staršem otrok, ki se nam želijo pridružiti, organiziramo informativen sestanek. Tam starši spoznajo vodnike, se dogovorijo za termine vodovih srečanj . Na sestanku smo vam na voljo tudi za vsa vprašanja.

 

Članarina

Članarino lahko poravnate z nakazilom zneska na transakcijski račun društva ali v gotovini. Podatki o računu:

IBAN: SI56 0208 3001 8701 966
Naziv: Društvo tabornikov rod Močvirski tulipani
Naslov: Tržaška 74, 1000 Ljubljana
Sklic: SI00 članska_številka_člana (če je nima – sklic SI 99)
Namen: Članarina Ime Priimek

Ob začetku novega šolskega leta boste člani, ki ste bili člani društva v preteklem letu, po pošti prejeli UPN nalog, na katerem bo pisal sklic člana (številka na ZTS izkaznici).
V vsakem primeru prosimo, da  v namen plačila vpišete “Članarina – Ime Priimek člana“.

Pristopna izjava

Novi člani ob včlanitvi v društvo izpolnijo in oddajo pristopno izjavo. Prosimo, da jo natisnete in  izpolnjeno v celoti dostavite svojemu vodniku. To pomeni, da jasno obkrožite, ali se s soglasji strinjate ali ne. Pomembno je tudi, da se podpišete na pravo mesto. Če je član mlajši od 7 let, se podpiše le njegov skrbnik, če je star med 7 in 15 let, se podpišeta skrbnik in član, če pa je član starejši od 15 let, podpis skrbnika ni več potreben. Izjavo lahko dobite na zavihku pristopna izjava.

Ko član pristopno izjavo odda, članstvo vsako leto podaljša s tem, da poravna letno članarino – ponovna oddaja pristopne izjave ni potrebna. Dolžnost rodu je, da skrbi za vaše podatke v skladu z zakonodajo. Dolžnost članov je, da o spremembi svojih osebnih podatkov obvestijo društvo. Več o tem, kako s podatki ravnamo, si lahko preberete v pristopni izjavi.

Članstvo v DT RMT

Pogoji

Članstvo v Društvu tabornikov rod Močvirski tulipani se obnavlja vsako leto posebej. Za potrditev članstva je potrebno:

  • Oddati pristopno izjavo
  • Plačati članarino

Brez pogojev se član ne sme udeleževati rodovih aktivnosti (vodova srečanja, akcije in ostali dogodki).