DOHODNISKI OBRAZCI

NAMENI 1% DOHODNINE TUDI NAM

 

Tudi letos v našem rodu zbiramo delčke odmerjene dohodnine, ki jo lahko vsak davčni zavezanec nameni nevladnim organizacijam, med katere spada tudi naš rod. S tem taborniki pridobimo dodatna sredstva za naše delovanje, ki jih namenimo v program za naše člane in delovanje rodu. Zato smo se odločili, da organiziramo akcijo zbiranja dohodnin. Vsak vod bo poskusil nabrati čim več dohodnin, kot dokaz bo štel dohodninski obrazec ali slika ekrana, s katere je moč razbrati, da je dohodnina namenjena RMT. K zbiranju dohodninskih obrazcev lahko povabite tudi tete/strice, sosede, prijatelj, neznance na ulici. 🙂

Polovica vseh na novo zbranih sredstev bo pripadla vodu, ostala bo namenjena delovanju rodu. Vod z največjim številom zbranih obrazcev pa bo prejel še prav posebno nagrado. Za donirane dohodnine se že v naprej lepo zahvaljujemo.

DOHODNINSKI OBRAZCI

Kdor nam je obrazec že posredoval v preteklih letih, mu tega ni potrebno ponovno storiti, saj izbira velja do spremembe. 

Hkrati bi vas radi obvestili, da scan obrazca ne zadostuje, na Finančnem uradu Slovenije zahtevajo originalni dokument.

Za ureditev namenitve 1 % dohodnine obstajajo štiri možnosti:

 

 

  1. Podpisan obrazec pošljete na Finančni urad Ljubljana, Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana.
  2. Podpisan obrazec nam oddate v naš nabiralnik na taborniški hiški na Tržaški 74 ali prinesete v živo.
  3. V kolikor uporabljate portal e-davki, lahko podatke izpolnite tudi preko spleta ali mobilne aplikacije.
  4. Na spletni strani https://www.taborniki.si/podprite-nas/ poiščete obrazec za namenitev dela dohodnine in pri okvirčku Društvo izberete Rod Močvirski tulipani.

 

 

 

Še enkrat se zahvaljujemo vsem, ki ste nam namenili del dohodnine.